2011-06-19 | 16:16:03

Justin firar Scooter Brauns Födelsedag

Kim Kardashian, Adam Levine & Usher - alla stjärnor var ute på Biebs "BFF stora kväll!
Scooter Braun - mannen som upptäckte Justin och delade hans gåvor med världen -firade sin 30-årsdag den 18 juni, och för att fira han kastade en påkostad karneval-temafödelsedagsfest med några A-lista kompisar! Och HollywoodLife.com var på The MusicBox i Hollywood och fick en glimt av alla action!


Justin, 17, var där understödja hans chef som spenderar mycket av natten spelar Beer Pong (med vatten!) Mot hans kompis Jaden Smith. Men det var lätt för honom att bli distraherad av alla extravagans. Karnevalen Temat var vild, med eld-fräsar och magdansöser. Och underhållning? Låt oss bara säga att det var högst upp på A-listan!

Alla musikaliska talang som utförs där, och det var en who's-som av pop! Justinsparkade saker genom att sjunga "Never Say Never" med en rap av Jaden, som ocksåtog över Ludacris delen i "Baby." Sedan MC Hammer något slumpmässigt kördeigenom några hits, däribland "Too Legit sluta." Usher höll festen genom att utföra ett setfyllt med hits som "Yeah!", och trots att han var blyg för att komma upp på scenen, AdamLevine bältade ut Maroon 5: s krossa "This Love".

Under tiden var en Kris Humphries utan Kim Kardashian mingel i publiken, tillsammans med kändisar som hennes frenemy Paris Hilton och sångerskan Mary J. Blige.

Det var en stor natt för en av de trevligaste killar i Showbusiness!

källA: hollywoodlife.com

Postat av: Ellen

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13195789.ab ni borde4 lägga upp den här =)

2011-06-19 @ 17:27:05

    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?