2011-06-29 | 23:02:42

Halsbandet JB som justin gav selena var Gjorde av Svarta Diamanter :O

Nu tar deras flickvänner pojkväns skjorta att sova i på natten, men när man är Selena Gomez, Justin Bieber får du ut bling dog tags!
Selena Gomez har burit "JB" Dog tags och samtidigt främja hennes kommande film,Monte Carlo. Vi talade med Michael Ferrara från Etoile Nation, smycken designerbakom raden av Justin Biebers Doftande dog tags och armband, som gav oss de senaste nyheterna om halsbandet Selena var sport!


"När vi lanserade i höstas, var Tess som gjorts av oss (Etoile Nation) för att fira vårt samarbete med Justin och lansering", förklarar Michael personlig uppsättning avJustins, sett på Selena.

Men du kommer inte att hitta i butikerna Thes. Företaget uppgraderade Justin personliga taggar smycken hund med hjälp av en vit guldkedja, svarta diamanter och vita diamanter för hans initialer. Hunden taggar Biebs fick också hans egna scen.Önskar du inte Justin hela linje var så här?

Justin har allvarliga bling och Selena är definitivt en lycklig tjej att stjäla för att få hennes pojkvän smycken. Om bara alla våra militära pojkvänner något liknande för oss att ta!

Källa: hollywoodlife.com
min åsikt: omb hon är den lyckligaste tjejen på jorden itne för att hon får massa smycken för att hon har den underbaraste killen på jorden <3


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?