2011-01-06 | 22:59:17

Lauras kärleks råd om din BF's mamma inte gillar dej som Justin objekt med Selena

Justin Biebers mamma uppges inte vill att hennes son canoodling med Selena Gomez. Här är vad du kan göra om du befinner dig i Selena skor!

Det finns tillräckligt med strejker mot en spirande relation utan - duh duh duh - en skyddande mamma engagerar sig. Men det är precis vad som händer med nya tonårspornografi parJustin Bieber och Selena Gomez : hans mamma, Patti Mallette , flög ner till St Lucia byst sina romantiska nya årets semester! Men vad kan Selena göra för att hålla mamma Bieber i schack?

Låt mig bara säga att om dessa barn var lite äldre, situationen skulle vara helt annorlunda. Vid 16, den Biebs verkligen inte har ett ben att stå på. Visst, han är en internationell popstjärna- men han är inte lagligt. Hans mamma ganska mycket har befogenhet att kontrollera sitt liv tills han fyller 18 - Selena ålder.

Patti flög enligt uppgift till den karibiska ön efter att hon såg bilder av henne tonårsson få yster på en yacht med sin bikini-plätering (och två år äldre) flickvän. Hon var inte bara avleda den dålig press situationen kan ha orsakats i mattas både den unga stjärnans anseende, men hon var också att försöka hålla sin son "ren". Ahem.

Men nu Selena har att göra några större Recon arbete. Om Justins mamma inte gillar henne, det kommer att orsaka problem i deras förhållande. Så vad kan hon göra?

Nummer ett: Kvinnor är inte dumma, så försök inte att alla agerar tjejigt och smör din BF mamma upp. Om du befinner dig i en position att kompromissa, som Selena gjorde, skulle det vara bäst att ha ett kort samtal med mamma käraste och ber om ursäkt för eventuella problem du kan ha ringt. Kvinnor uppskattar ärlighet, inte bedrägliga ursäkter.

Om du ska på middag på din pojkvän hem, ta alltid med blommor eller någon form av efterrätt och komplimang hans mamma på hennes hem. Vara artig. Håll din mobiltelefon tucked ordentligt bort. Gör ditt bästa för att vara mogen och snäll.

En sann Mama's Boy som Bieber är en tuff nöt att knäcka. Mödrar med endast en son är extra skyddande - och det kommer att bli mycket svårare för dig att få godkännande du söker.Kom bara ihåg detta: det är inte personligt. Om det är en chans du är tjejen som kommer att stjäla deras pojkens hjärta bort, är du rakt upp konkurrensen. Bara vara den bästa versionen av dig själv möjligt - och även om hans mamma inte godkänner, hey, åtminstone din BF fortfarande älskar dig!

 



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?