2011-01-20 | 17:26:53

Americas största bedtimes story fångar Bieber Fever



Ta din comfiest filt och favorit Pyjamas och hitta en bra plats framför datorn. Landets största årliga godnattsaga fall USA: s största godnattsaga, är tillbaka för sitt fjärde år och kommer innehålla en av världens mest kända superstjärnor. Boka! ® är behandlingen incitamentsprogram sponsras av Pizza Hut ®, arbetar tillsammans med Justin Bieber, Grammy Nominerad R & B / Pop sång sensation, som årets kändis läsare att motivera barn att läsa mer och hjälpa dem att utveckla en livslång kärlekläsning. Barn, föräldrar och lärare uppmuntras att delta i online-webcast av Justins behandlingen vid http://www.bookitprogram.com/on 15 februari börjar kl 8 CST. 

(Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20110119/CG32630

Justin är värd årets evenemang genom att läsa hans favorit barndom bok, Dr Seuss klassiska, katten i hatten. Förra året gick cirka 215.000 människor webcasten satte ett nytt rekord för händelsen. Pizza Hut är utmanande klassrum och familjer över hela Amerika att ansluta sig till 2011 händelsen och om den totala närvaro överträffar förra årets publikrekord, då Boka! kommer att donera $ 25.000 till den pennor Promise välgörenhet. Med stöd av Justin är pennor Promise en global rörelse som samarbetar med lokala samhällen att bygga skolor i utvecklingsländer. 

"Det Bieber feber är i full kraft med BOKA IT! program i år ", säger Leslie Brunt, chef för BOOK IT! programmet. "Kombinationen av Justin Bieber med Seuss klassiska är säker på att göra denna vår största och mest framgångsrika spelning än!" 

"Vi är glada att vara en del av boken IT! program och samarbeta med en inspirerande tonåring som Justin Bieber att bygga ytterligare en ny skola som möjliggör utbildning för dem som behöver det mest, säger Adam Braun, grundare av blyertspennor av Promise. 

Så här deltar du 

Läsarna kan delta i genom att logga in på http://www.bookitprogram.com den 15 februari börjar kl 8 CST. Webcasten kommer att finnas tillgängliga online förrän 23:59 CET den 18 februari. Den läs-längs kommer innehålla Bieber läsning Katten i hatten tillsammans med aktiviteter, en chans att vinna priser och tips om hur man uppfostrar en läsare.






    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?