2011-02-15 | 11:50:54

Lauras kärlek råd: Är det okej att erkänna att du är kär när relationen är New särskilt runt Alla hjärtans dag, som Selena gjorde?

 

När du är i ett nytt förhållande och jublande lycklig, du vill berätta för världen hur euforiska du är. Selena Gomez är inte annorlunda från resten av oss - på Grammygalan söndagskvällen hon använde "l" ord för att beskriva sina känslor för nya BF Justin Bieber. Men är Selena sätta onödig press på hennes relation med bråttom? Hur snart är alltför tidigt att meddela att du är kär?

När vi frågade om hon var irriterad över de ständiga rykten om att hon dejtade tonåringarna sång sensation, Selena sa: "Ja, naturligtvis, men det kommer med jobbet. Jag älskar honom men väldigt mycket. "Tja, fan, flicka, Varför gjorde du måste gå och säga" kärlek "runt Alla hjärtans dag? Om Justin var en äldre man som skulle skicka honom kör för relationen utträde tecken!

Eftersom denna bedårande par tycks vara PG-rated (och de är 16 och 18, respektive), kommer jag tillåta att det kan vara OK att erkänna din verkliga känslor vid en sådan ung ålder. Det är valp kärlek, och det finns verkligen aren'ta välj uppsättning regler för lärande relationen rep. Du sorts vinge det och hoppas att det fungerar. Men för vuxna, snabb och lös kärlek bekännelse skulle detta inte flyga.

Till att börja med, mäns rädsla Alla hjärtans dag när du är i en ny relation. Faktum är, en man känner för mycket press att vara romantisk när han inte ens alla som säker på att han i dig än, kan han bara ringa det hela bort. Candy, blommor, dramatiska bekännelser - allt som Malarky är skrämmande att en kille om han inte riktigt vet om du är en tjej han vill på allvar hittills.

Om Selena och Justin var lite äldre, förutspår jag att han inte alls skulle vara jazzed att höra hon älskade honom. De gick på några lätta dagar i december, kysste i Karibien i januari och senast har - suck! - Bara blivit fotograferad hålla hand (skandal). Det är två månader av dating, och alldeles för tidigt att säga era respektive andra du är kär i honom.

Om din relation är ny, spela cool på Alla hjärtans dag. Don't press din man, och inte bli upprörd om han inte gör mer än tar dig till middag (eller ens det). Bli inte förvånad om han försöker undvika dagen helt. Även om det är i din rätt att bli irriterad om han låtsas dagen inte existerar, försök att se saker ur hans synpunkt av er - och bara försöka njuta av dagen med den person du älskar mest ... själv.



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?