2011-02-19 | 14:26:27

Justin gör Selena så glad

Nu är det officiellt! Selena Gomez är lika besatt av Justin Bieber som han är med henne! 


Selena Gomez kan vara bra på att spela tystlåten när det kommer till hennes förhållande med pop-känsla Justin Bieber, men det är ingen hemlighet att de två tonåringarna ikoner har en flört! Källor från den uppsättning Selenas Magi på Waverly Place, uppenbarar för oss att den 18-åriga stjärnan är lyckligare än någonsin och ingen har en chans att få mellan henne och Bieber! 


"Jag tror inte att någon har en chans med att Bieber barn i vägen", avslöjade i "Wizards" insider när vi frågade honom om Selena kärleksliv. 

"De verkar vara riktigt bra match. Hon är en underbar tjej, hon faller inte för alla de Hollywood ryck där ute. Han verkar vara en mycket genuin kille, säger källan om sitt förhållande med Justin. "Hon är alltid leende omkring honom, gör han klart henne mycket lycklig."

Justin besök ofta Selena på uppsättningen av hennes tv-show, så hennes sina kollegor och besättningsmedlemmar får se paret tillsammans flera gånger. 

Inte bara är Justin en superstjärna sensation, men han är också en stjärna pojkvän!Selena är en lycklig dam som övertalade genom Biebs själv, och vi är glada att de är lyckliga tillsammans. Hollywood har inte sett en tonåring royalty romantik såhär sedan Britney Spears och Justin Timberlake, och vi hoppas att en varar! Vad tycker du? Är Selena och Justin en match som i himlen kändis eller föredrar ni Bieber singel?




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?