2011-02-12 | 21:15:34

har pattie köpt en lägenhet te Justin på hans 17årsdag?

Justin Biebers mamma är enligt uppgift planerar att splurge stor för sin sons 17-årsdag och köpa en härlig $ 1.700.000 andelslägenhet i Los Angeles. Vi bet sinflickvän, Selena Gomez, älskar det!



Justin Bieber, du har verkligen kommit långt från att vara en liten kille från Stratford,Ontario i Kanada. Nu när du är en världssensation vars popularitet rivaler somMichael Jackson och Robert Pattinson, som du ska ta steget för livet och köpa dittförsta hus. Och detta är inte din genomsnittliga tonårs ungkarlslya - Det här stället ärotroligt trevliga och det är i samma stad som din flickvän, Selena Gomez. BieberFeber är verkligen lönar sig!

Enligt Real Estalker, Justin mamma och mormor är huset på jakt efter den Biebs ochvill hitta honom en plats i tid för hans 17-årsdag den 1 mars. Deras rapporteradetoppen valet är denna underbara $ 1.700.000 lägenhet i Westwood, en stad i västraLos Angeles. Den lägenhet stoltserar 2.400 kvadratmeter och har tre sovrum och fyrabadrum - inte så pjåkig, va?

Den moderna blanktecken omfattar både marmor och ebenholts trägolv, rostfritt stålapparater och till och med en helt vit flygel. Allvarligt, Justin - på denna plats är perfekt för dig. Vi kan helt bild du sjunga serenader Selena, 18, din fantasi piano


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?