2011-08-24 | 16:39:43

Justin och Selena Gomez står inför ett verkligt problem i dag

Justin och Selena Gomez står inför ett verkligt problem i dag, något som alla par deras ålder skulle stå inför, förutom denna duo har inramning av Hollywood för sin inställning. Rykten om att de två har delat återigen bubblar upp till ytan, men orsaken den här gången är Justins omognad inte klarar sig bra med Selena.

Justin är 17 år gammal och han agerar som det. Alla de omogna saker han har gjort nyligen, är de upptåg av en 17-årig pojke. Hans "Jag är Derek" Spiel till paparazzi, drar hans hängande på väg upp till scenen för att få sin Teen Choice Award, tillsammans med många andra barn-liknande beteenden är bara Bieber visar hans ålder. 

hans svordom spetsad t-shirt som han bar förra veckan att var nog höjdpunkten blåsa att dra uppmärksamhet till hans omogna sätt. Nu Selena måste överväga, där hon står i allt detta.Kan hon stå ut med hans pojkaktiga upptåg och attityder?


Selena Gomez, vars Disney dagarna är långa bakom henne nu, har mognat i en takt som är alldeles för snabb för Justin att hinna fram till nu. Justin och Selena är bara två års mellanrum i ålder, men på 17 och 19, detta är som ett decennium skillnad i mognad. 

När Justin är 22 och Selena är 24, blir det ingen skillnad, men nu är det mer än uppenbart och mognadsgrad blir allt större varje dag. Ryktena den här gången säga att Selena dumpade Bieber på grund av denna omognad enligt Astro Chicks, 

Även om det är sannolikt bara ett rykte och Justin och Selena är förmodligen fortfarande är tillsammans, skälen redovisas för detta ryktas bryta upp är de mest rationella i nuläget. Om de två går skilda vägar, är chansen att skillnader i deras utvecklingsstadier när det kommer till mognad är vad som kommer att orsaka detta. 

Selena behövs för att bryta sig ur Disney mögel och in i en ny fans grupp unga vuxna. Det var uppenbart på Teen Choice Awards som hon har åstadkommit detta. Medan hon är begåvad och förtjänar varje uns av erkännande, gjorde hennes förhållande med Justin hjälp snabba sin exponering i media. 

Tjejer mognar snabbare än killar, så även två 17-åriga barn som går skulle stå inför samma dilemma, samma sak gäller för två 19-åringar dejta. Flickan kommer med största sannolikhet vara mer mogen än sin partner vid samma ålder. Med Bieber två år yngre, vidgar klyftan ännu mer. 

Bara titta på Selena show, kan hennes fans se att hon är inte längre ett barn, hon är en mogen ung kvinna, som bär sig själv som en ung vuxen, som hon betecknar en touch av klass.




Postat av: ilovegossipgirl

Hallå kan ni försöka rätta till texten? man fattar inte så mycket eftersom det är en konstig översättning/svenska. annars fin blogg! :) fortsätt så!

2011-08-24 @ 17:12:40
Postat av: Lina

Jag tror inte att att dom har gjort slut dom.

Men vet ni en fansite om både Justin och Selena? Tacksam för svar! Bieber<3

2011-08-24 @ 19:36:34
URL: http://jelenastories.blogg.se/

    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?