2011-04-17 | 14:20:57

om NeverSayNever filmen

Om Madonna fick publiken i sin säng, visade Michael Jackson hans postumt steg och Rolling Stones av Martin Scorsese försköna vänster, utmaningar Justin Bieber betraktaren att upptäcka konstnärligt respektabel siffra som gömmer sig bakom sin lugg i Never Say Never.

Den här dokumentären, regisserad av Jon Chu och släpp i Spanien i helgen, men slutsatsen är inte i stil av en industri, showen, att visa att även YouTube, mycket illegal nedladdning och många nya affärsmodeller, tack vare Justin Bieber är gammaldags stjärnor.

En ny Michael Jackson? En ny Mickey Rooney? Eller en ny Webster? För nu är en uppdatering av den amerikanska drömmen, och dock dokumentär en tydlig konservativ propaganda kommer att övertyga betraktaren just den känslan, ansträngning och talang är fortfarande på modet.

3D kommer att bli, kommer att agera naturligt teens-eftersom folk då har visat sig vara långt ifrån bra pojke ", eller kommer det att förneka att Justin Bieber har mycket mer talang än andra unga hjältar Prefabricerade Disney, men Never Say Never är mer intressant än vad en priori kan tyckas.

Bevittna födelsen av en stjärna med demokratiska medel universum surfaren, SNED porträtt av sekretess för en bransch som var på väg att lämna för att fly hönan som lägger guldäggen och ögon ovärderlig för att studera fenomenet ledde till fläkt frenesi, ligger denna film under dess veck mer än en slogan bildskärm backstage.

Förmodligen allt framträder oavsiktligt, men framträder vid slutet av dagen.Och även om det inte finns någon kritik eller ironi i alla Hoopla omgivande Justin Bieber, fungerar Never Say Never för samma ärlighet som en sociologiskt intressant fragment av motsättningarna i denna tid av återställning av vanor och smaker.

Däremellan har den unga konstnären inga betänkligheter om att visa upp sin kropp fortfarande en tonåring, hans logik omogenhet och förslitningar som sångerska efter 90 konserter, med bara 17. Även hans familj, ödmjuk kanadensisk religiösa övertygelser, lämnar den ett naturligt porträtt.

Men inga spår av egocentrisk, infall eller upphävande i dess slutgiltiga mål: fylla Madison Square Garden i New York.

"Det är den hårdast arbetande person på denna tur med undantag för Justin, säger en av hans medhjälpare. Och currante anda av de stora stjärnorna i spåret, är det talang aldrig nog, kan övervinna Justin Bieber ge obehindrad passage till vuxen ålder.Och är att Never Say Never, utanför den spektakulära visa videoclipero av sina musikaliska nummer, inget formellt försök att förnya sig bortom den klassiska dokumentär, men betraktaren får en konstig känsla av gemenskap eller nedsänkning i världen belieber. Titeln hade varnats: Never Say Never ... även när du säger "aldrig ge efter för Justin Bieber."



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?