2011-04-28 | 17:30:28

Justin Bieber har ett nytt album plus en ny film med Mark Wahlberg

Justin Bieber är den australiska delen av sin turné just nu men han är redan tänker hans nästa album. I själva verket visade tonåring stjärna i dag att han kommer attsläppa nya låtar i år. Precis som vi började bli upphetsad om mer Bieber låtar, förutsattMark Wahlberg Bieber fans med ännu fler goda nyheter - Justin arbetar på en film medhonom!

För några timmar sedan Justin tweeted, "skrivit en massa låtar på vägen. spännande attbara den här musiken ut senare i år och spela i sommar. # # TRO newmusic. "Vi är glada att höra vad Justin har arbetat med!

Samtidigt avslöjade Mark Wahlberg han kommer att göra en film med Biebs. "Vi läggerdet tillsammans. Ja, vi gör det Paramount. Vi slog dem tanken, och vi pratade medhonom om att göra det och han älskade idén. Varit att skicka mig video - han skickade mig en video av sig själv och ja, jag tror han har verkligen talang, "Mark berättade NYMag's Vulture blogg.

När den trycks för mer information Mark sa att det kommer att bli "intressant" och "merav ett drama." Han erkände också att det kommer att bli "ungefär som en motvilligmentor i en innerstaden miljö." Justin kommer inte att sjunga i filmen .

vad är ni mer upphetsad över - Justins nya album eller hans nya film? Vad tycker duom hans ihopkoppling med Marky Mark?




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?