2011-04-27 | 14:49:01

Jelenas hemlig dag i Bali



Justin Bieber och Selena Gomez har verkligen blivit experter på att hålla hemligheter.Inte från varandra, men från media och sina fans. Naturligtvis är det fullt förståeligt. Efter Prins William och Kate Middleton, den über tonårsidol och The Wizards of Waverly Place stjärna är förmodligen den mest kända paret på jorden i alla åldrar. Även om det är svårt för Never Say Never stjärnan och hans latinska Girl att komma bort från allt för några välbehövliga tid ensam, R & R, och romantiska gemenskap, det är inte omöjligt.Nyligen visade tonårspornografi par det genom att spendera en hemlig romantisk dag på den vackra ön Bali.

Ja, visste inte till resten av världen, sprang Justin Bieber och Selena Gomez bort tillsammans och tillbringade en "hemlig dag i världens vackraste ö, Bali." Efter att ha anslutit sin pojkvän i Malaysia, flög Selena med honom till Indonesien, där han utförde i en utsåld konsert i Jakarta. Sedan flög paret i hemlighet till Bali där Teen Dream gav en "mini privat konsert." Den uppenbarligen förälskad par också tillbringat massor av tid att utforska Balis orörda stränder, utbyta och ta emot gåvor, och njuta av kvalitetstid ensam.I själva verket var det ryktades men hittills opublicerade foton av Selena sittande på Justin knä knäppte under deras hemliga Bali dagsutflykt.

"Efter en lång 24 timmar och någon galen plan problem vi gjorde det till slut ut", Justin tweeted glatt. "Tack till Indonesien och vår hemlighet dag på Bali."

Det finns gott om andra bilder av det lyckliga paret: Justin och Selena njuter av en handdator ögonblick i en restaurang och leker med en baby i sin bil. Det fanns också solo skott av Justin uppträda på en liten scen på den privata konserten och poserar bar överkropp på stranden med en lycklig lokal belieber.

Det ryktas om att Justin Bieber och Selena Gomez inte resa tillsammans till Australien som är nästa stopp på Biebs's My World Tour. Men med tanke på parets växande expertis till att ge världen slip, som inte är nödvändigtvis skrivet i sten. Never Say Never.





    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?