2010-12-12 | 18:59:12

Glee

Glee" har varit väldigt upptagen slår rekord på Billboardlistan. Förutom att bli den andra akten i Billboard Hot 100: s historia att sammanlagt över 100 diagram poster har rösterna nått en annan stor prestation denna vecka.

På torsdagen var Billboard 200-listan ut, ranking de bästsäljande albumen för veckan. "Glee" har två album med i topp fem: "Glee: musiken, Christmas Album" och "Glee, Musik: Säsong två:. Volym 4"

Fram tills nu, till den enda artisten upptar två platser i topp fem på Billboard 200 i år var Justin Bieber. Innan Bieber var Nelly sista akten att uppnå denna nivå av albumet framgång på sjökortet redan 2004.

Med tanke på att "Glee" är bara halvvägs säsong två, det finns gott om plats att hålla bryta Billboard register. För närvarande innehar Elvis Presley rekordet för flest Hot 100 träffar. "Glee" lätt kan ta denna plats i slutet av säsong två. Den gjutna behöver bara 7 mer Hot 100 träffar att stjäla topplaceringen. Och med planer på att täcka ett par av Michael Jackson låtar i kommande avsnitt, verkar denna uppgift ganska lätt.





    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?