2011-11-04 | 02:48:41

Om vad som han hända

Justin Bieber Paternity Test
En advokat i Los Angeles,  Jack Lentz har sagt till HollywoodLife.com att Justin har inte många alternativ när det gäller att komma ur denna mardröm - han får ta ett faderskapstest.

"Ytterst kan Justin tvingas att ta ett faderskapstest"”
förklarar Jack Lentz
“Hans kanske vill ge henne en mäng av pengar och säga till henne att försvinna. Han kanske kommer att prata med om han är pappan eller inte, men om han gör det så kommer de flesta tro att han är pappan"


Justin häftigt har förnekat historien, både på Twitter och genom hans representanter, som berättade:
"Det är sorgligt att någon skulle fabricera skadlig, kränkande och bevisligen falska påståenden. Vi kommer att med kraft gå vidare med alla tillgängliga rättsmedel för att försvara och skydda Justin mot dessa anklagelser"


"Jag ser inte ett sätt för honom avsluta denna spekulation om han inte tar ett faderskapstest. Han är i ett jam. Om han är oskyldig skulle jag råda honom att ta testet säger Lents

"Men om han tror att det finns en möjliget att han är fadern då han kanske bosätta sig med henne privat"


En annan advokat i LA som hetter Mychal Bilson förklarar "För att få en domstolsbeslut för ett faderskaptest måste det finnas rimliga bevis presenteras för domstol under ed. Hon skulle presentera detalijer om hennes relation med Justin Bieber som ger datum för kontakt med Justin runt tidpunkted för befruktningen"

"Men om de fångar hon ljuga inför domstolen så blir hon fängslad upp till  6 månader" säger Bilson


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?