2011-07-14 | 11:02:55

Selena Kommer till ESPYs för att Stöta Justin

Justin meddelade i går att han kommer till ESPN: s UR SKILJA Awards i Los Angeles ikväll! Betyder det att Selena Gomez går med honom?
UPPDATERING: 06:15 PST Vi kallade det! Selena Gomez dök upp på ESPYs men inte spendera någon tid på röda mattan. Den 18-åriga stjärnan anlände till händelsen och halkade in på teatern så snabbt som möjligt.

Justin kastade oss för en slinga 12 juli när han tillkänna gav att han kommer att vara att presentera ett pris URSKILJA Awards i Los Angeles i natt. Plus, twittrade den17-åriga rockstar han ger bort biljetter till showen till lyckliga fans - vilket innebär attdessa fans kan få vara en del av de coolaste hittills någonsin!

"Också träffa mig 2morrow @ Espys i LA på röda mattan för att jag fick några extrabiljetter. Ska # payitforward och krok några fans upp ", Justin skrev.

Justin och Selena älskar att visa upp till händelser oväntat, så vi skulle inte bli förvånadom 18-åriga stjärnan hamnade på Bieb arm ikväll. Vi vill gärna se deras "sportiga"utmärkelser utseende, skulle inte du?

källa: hollywoodlife.com




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?