2011-07-28 | 12:13:08

Justin,Britney, Kim K ‘Show Your Hearts’ kampanjen

Justin är att nå ut till fans och andra kändisar för att samla in pengar till tre föräldralösa och förlamade barn i Texas. Så sött!
Justin Twitter efter på 11 miljoner gör honom till den perfekta kändisen att få uppmärksamhet till en familj i nöd - och det är precis vad han gör! Justin startade "Visa era hjärtan"-kampanjen efter en bilolycka tidigare denna månad lämnade Berry barn West Texas föräldralösa och förlamade.
Kändisar som Kim Kardashian och Britney Spears tar till Twitter för att främja kampanjen genom att publicera deras hjärtan hand tecken eller använda hash taggen #showyourhearts.

Justin ber folk att skänka pengar via hemsidan eller genom att skicka sms Berry till 85.944 och det verkar de lyssnar! "Träffa er alla samlas för # showyourhearts är ganska fantastiskt," Justin twittrade den 27 juli "super tacksam och stolt över mina fans."

De pengar som samlas in genom "Visa era hjärtan"-kampanjen går mot Josua och Robin Berry Barnens Trust, uppkallad efter Berry föräldrar som dödades i kraschen.

En medlem av Justin ledningsgrupp är en släkting till Simone Berry, barnens moster och nya förmyndare, tillsammans med sin farbror Matt Berry, enligt Huffington Post.

"Justin fick reda på det och han nådde ut till familjen och de kom överens om att hans fantastiska gest av good will," Berry vän till familjen Allen Deutsch berättade HuffingtonPost.

Den yngsta av de tre Berry barn, Willa, 6, har släppts från sjukhuset med en bruten arm och ben. Hennes två äldre bröder, Peter, 9, och Aron, 8, är förlamad från midjan och neroch för närvarande genom går rehab.

Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: Vilket Hjärta han och britney och Kim K har jag blir tårögd ibland av sånt för att det är så synd om barnen och föräldrarna!




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?