2011-07-12 | 12:00:52

Justin Och Selena

Efter att överraskande sina fans genom att gå med Diggy Simmons på scenen söndagkväll på The House of Blues i Anaheim den 10 juli slog Justin upp Lounge VoodooKaraoke med älskling Selena Gomez och några vänner!
Vem visste att professionella sångare spelade Karaoke? Tja, enligt Justin och Selena Gomez, gör de det och HollywoodLife.com har alla de exklusiva detaljer!

Efter Diggy Simmons prestanda på House of Blues i Anaheim, vär Justin tillsammans med Selena, Diggy och tre andra kompisar åkte till Voodoo Karaoke Lounge finns på insidan av House of Blues".

"De hade alla skit kul", ett ögonvittne berättar HollywoodLife.com. "Justin och Selena hade fastnat i varandra som klister! Alla skrattade och ha en fantastisk tid. Det var ganska sent ca 23:00 när de kom till Karaoke Lounge och de stannade till ca 01:00. "

TMZ har video av Justin, 17, och Selena, 18, transportband ut Kid Rock / Sheryl Crowduett, "Bild" - och det är ganska underhållande. Ingen av dem vet verkligen melodin eller texterna! Som sagt, se till så att du titta på hela filmen - Justin ger Selena en enorm puss på slutet. Det är bedårande.

Selena flickvän Jessica Jarrell twittrade om sina natt: 'kväll var sååå roligt! : p hilarious"!

Jessica, som har uppträtt med Justin i det förflutna, postade också en bild av sig själv med Selena och PAL Sienna Safiri från roliga kväll.

"Förutom att sjunga, dela Justin och Selena några aptitretare inklusive kryddiga Buffalokycklingvingar, krämig spenat dip och krispiga fingrar catfish", säger ögonvittnen.

Selena ... vi är glada att du hade kul, men titta på din kost!

Källa: hollywoodlife.com




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?