2011-07-05 | 17:46:43

Ett Fan Erbjöd att Betala Deras Glass

En fan kom till Justins undsättning när han insåg att han var ute med pengar! Vill DU hjälpa den Biebs om han behövde dig?
Vi vet alla Justin och Selena Gomez har gett så mycket till sina fans - och nu fansen ger tillbaka! Justin, 17, befann sig på kontanter i helgen under en resa till Candy Kitchen i Bridgehampton, NY, men innan han fick en chans att springa till en bankomat, erbjöd en Fan för att betala för hans och Selena's glass, Människor rapporter. Och det var efter att de tappade mer än $ 700 vid den närliggande Flying Point Surf och sport.


HollywoodLife.com talade till en salesclerk Flying Point Surf och Sport för alla de senaste nyheterna om Justin och Selena är shoppingrunda:

"De var båda riktigt söt, speciellt Selena", expediten sa till oss. "Justin ringde Selena"tjej "och hon hade några smeknamn för honom också, men jag var för överväldigad för att komma ihåg vad det var. Något riktigt söt. "

Tanke på att de har båda varit så upptagen nyligen, vi är glad att de fick en chans att koppla av och njuta av helgen. De hade även en tid i New York nyligen, där de gick shopping, bergsklättring och tog middag på Siam Thai restaurang.

Källa: hollywoodlife.com




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?