2011-07-01 | 22:51:13

Borde du spendera din tid Med din kärlek ofta som selena och justin?

Justin och Selena är fästa vid höften. Är det hälsosamt?
Dessa dagar, var Selena Gomez går, följer Justin Bieber - och vice versa. Det är sällsynt att du ser de två unga kärlekspar någonstans utan den andra. Men är det hälsosamt att vara tillsammans non-stop, eller kommer deras förhållande lider av "för mycket för tidigt" syndrom?

Det är sant att 17-årige sångaren och hans sångerskan / skådespelerskan flickvän alltid vara i varandras fickor. Han hängde backstage medan hon främjat sin nya film, Monte Carlo, på Fox & Vänner i New York den 29 juni. De handlat på Armani Exchange i Midtown Manhattan 28 juni - och även flera gånger tappade "l" bomb flera gånger offentligt. Dess för innan, den 23 juni, deltog i "Baby" sångaren sin bebis premiär, agerar som en kärleksfull pojkvän. De har också deltagit i Billboard Music Awards och MTV Movie tillsammans och har semestrade i både Hawaii och St Lucia.

De har varit tillsammans i åtta månader. Med tanke på den tidsram är detta unga partillbringar för mycket tid tillsammans för att göra det sista?

Ärligt talat, jag tror inte det. De två höll sin relation casual först, och eftersom tiden har gått, har deras kärlek utvecklats. Det är bara naturligt att vilja tillbringa mer tid med någon som du lär känna dem bättre och faller för dem hårdare. Justin och Selena är romantik går på en normal och säker hastighet.
Källa: hollywoodlife.com (text: Laura)


Jag kommer att säga detta men: de två verkar vara att spendera så mycket tid att ha enfest för två, att deras vänskap kan lida som följd. Det viktigaste att komma ihåg när ni alla är älskade upp är att hålla kontakt med dina vänner. Man vet aldrig vad som kommer att hända på lång sikt, och du definitivt inte vill bli lämnad värnlösa och pojke-värnlösa bör din relation slut.


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?