2010-12-26 | 23:59:01

Lady Gaga, Justin Bieber, Oprah top välgöranhetsorganisationer

Megastjärnor som Sandra Bullock, Justin Bieber, Lady Gaga, Oprah Winfrey ochprins William har mycket att vara tacksam för denna semester. De armaturer kan bli lite -ut för deras generositet också.

DoSomething.org, en online-portal som hjälper länk ungdomar med volontärmöjligheter, har publicera en lista med "Kändisar gjort gott" för 2010.

Bullock vinner poäng för hennes stöd för utbildning för låginkomsttagare barn iLouisiana, blir Bieber stora företag för sitt arbete med barnsjukhus, och det gör Gagaför hennes mycket offentligt stöd över upphävandet av DADT, Winfrey för hennesöverväldigande generositet i allmänhet och de nyförlovade William för sitt arbete medhemlösa ungdomar i Storbritannien.

Avrundning ut listan är Leonardo DiCaprio, rekvisita för hans intresse för hotadetigrar, Ellen DeGeneres för hennes stöd av Trevor projektet och dess ansträngningar för att förhindra anti-gay mobbning, Nick Jonas för hans aktivism kring diabetes, och Matt Damon för sin goda passion projekt för att tillhandahålla rent vatten vatten runt om i världen.

Jake Gyllenhaal viktigaste squeeze, Taylor Swift, får en nick för hennesöversvämningsdrabbade hjälpinsatser i Tennessee, blir Alicia Keys rekvisita förhennes mycket täckta "Digital Death" kampanj för att stödja Keep a Child Alive, ochAshton Kutcher och Demi Moore är erkända för sina ansträngningar att förhindramänniskohandel barn utnyttjas sexuellt.




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?