2011-11-05 | 02:53:10

Mariah har förr anklagad hennes ex för pappan

Mariah Yeater hade anklagad sin före detta pojkvän av att vara pappa till samma barn förra året ... detta enligt hennes före-BF mormor, som rapporterar till TMZ.com.
TMZ pratade med Frances Lippe som säger Mariah Yeater hade varit tillsammans med sonsonen John Terranova i Las Vegas i slutet av gymnasiet
Lippe säger Yeater kom till deras hem i december 2010 och berättade för John hon var gravid med hans barn. Han insisterade han fick inte henne gravid.
De två hamna i en argumentation och polis kallades eftersom Mariah bröt ett bil fönstret av raseri.
Senare samma dag återvände Mariah hem för att få fram en betalningsplan för fönstret och fick en annan dispyt med John och påstås slagit John 3 separata gånger i ansiktet med sin öppna högra hand.
Lippe säger till TMZ att de aldrig har hört av Mariah Yeater igen efter December ordväxlingen. 10 månader senare dök Mariah, nu hävdar hon att Bieber är fadern. JB säger att det bara inte är sant.

asså vad fan får det henne att tänka att BIEBER är pappan? från ingenstans hon hävdar han han är pappan...seriöst om han var så borde hon säg från början när hon var gravid -.-
Stupid shit story!


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?