2011-05-31 | 21:58:04

SG och JB tar relationen på allvar, SG tar hem honom till Mamma och pappa


Justin och Selena fortsätter sitt romantisk semester i Lone Star State! Har hon ta honom hem för att träffa mamma och pappa? 

Är Justin Bieber möte Selena Gomez familj? Först var på Hawaii med sin mamma, nu har de utökat sitt vacay att Selena hemland Grand Prairie, TX - Det är en enorm milstolpe för det unga paret! 

Har Justin och Selena få spendera tid med sina föräldrar eller vänner hemstad? Jo de hoppade definitivt rätt i den södra livsstil i Selenas trakter. Paret fiskade tillsammans och Justin tweeted ett foto på honom hålla sin fångst: "Jag fångade några mindre. :) @ KennyHamilton här kommer kock em lol ". 

Sedan de slog upp Parks Mall i Arlington, TX. på Memorial Day, där de sågs gå in i Lids Omklädningsrum - en sport shop. På deras weekendresa, gick paret även till Six Flags over Texas och fotograferades ridning berömda skrämmande Titan berg-och dalbana. 

Förra veckan var Justin och Selena mycket chockerande öppna med sin kärlek på de underbara stränderna i Hawaii. I ett foto, var Selena innehas av Justin med benen lindade runt honom i havet och i en annan var han greppa hennes rumpa så de gjorde slut! En annan privat bild från deras resa bara läckt av Justin massera Selena fötter - så sött! 

Klart den överväldigande mängden hot Selena är att komma över dessa bilder och hennes romans med Biebs är inte fasa henne. Vi älskar det här paret tillsammans - de är förhållandet är så uppfriskande ts!

Källa: hollywoodlife.com

min åsikt: vänta, vänta gjorde de slut wtf??




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?