2011-05-05 | 23:07:15

Selena är inte kär i Justin

Stackars Justin Bieber. Selena Gomez gav honom bara vad de flesta killar skulle anse det ultimata diss. "Wizards of Waverly Place stjärnan medgav i hennes senaste intervju med Seventeen Magazine att hon inte är kär i honom. Aj! De fattiga Teen Dream kan bara inte verkar fånga en paus. Inte konstigt att han grät som ett barn när hon sjöng Favorite Girl på scenen i går kväll i Melbourne. Och vad kommit in hans latinska Girl?Den normalt reserverad och behärskad Vem säger? songstress bara inte tycks kunna hålla käften. 

I rättvisans namn till Selena Gomez, förmodligen hennes enorma verbala felsteg inte var menat som en medveten diss. När han tillfrågades av en uppenbarligen slug intervjuaren om hon någonsin varit kär, svarade 18-åriga Disney-stjärnan med chockerande uppriktighet, att hon inte visste om hon någonsin hade varit kär i någon. 

"Jag tror att när jag blir äldre och har mer djupgående relationer, kanske jag kommer att uppleva [love]" Selena förklaras. "Just nu vet jag inte exakt, om jag varit kär."

Usch. Återigen, att vara rättvis, kan Selena har inneburit att vara romantiskt oerfaren, hon helt enkelt inte säker på om hon är kär eller inte, och hon skulle därför föredra att inte spekulera om hennes känslor för Justin Bieber. Kanske det är vad hon menade, och hon bara inte uttrycka det kortfattat. Eller inte. Alla som någonsin varit kär-eller ens trodde att de var-visste exakt hur de kände. Även om dessa känslor senare visade sig vara falska eller tillfälligt. 

Enligt Hollywood liv, det är inte första gången Selena har dissed den Biebs. Det var då hon glömde-eller vägrat-tacka honom i sitt tacktal på Kids 'Choice Awards, för att inte tala om de "många gånger [hon] ... skrattade när frågade om hon och Justin hade sällskap." Och vad om alla gånger hon kallade honom "ett barn?" Än en gång, i rättvisans namn, förekom många av dessa incidenter innan hon och Justin var en "officiell" par. Plus, kan Selena har helt enkelt försökt att undvika att ådra vrede svartsjuk beliebers. 

Tyvärr är de sjutton Magazine intervju skiljer sig från allt det ovanstående. När vi frågade i hon någonsin varit kär, kunde Selena har helt enkelt svarade: "Ja." Men utan att nämna namn. Oh well, antar att hon bara inte tänka på det. 

Så vad är nästa för Justin Bieber, Selena Gomez, och deras "är det eller inte är det kärlek" affär? Ingen kan veta säkert. Inte ens "Lovers" själva. Kanske kommer alla vara lyckligt löst i slutändan. Eller inte. Det var att andra intervju nyligen där Selena erkänt att hon fantiserar om Zac Efron som hennes make. Dubbel aj! 

Låt oss hoppas att Monte Carlo damen inte bryta Never Say Never kille hjärta.




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?