2011-05-27 | 13:03:48

JB och SG hotel kostade $10,500

Det unga paret flög iväg till Maui Four Seasons Hotel med Justin mamma PattieMallette - här är där kärlekspar är hålad upp!

Justin Bieber och Selena Gomez är närmare än någonsin - och de är hemma hos sinmor i en flott, $ 10,500-a-natt tropisk utväg!

Justin, 17, och Selena, 18, sågs lunch Four Seasons Resort Maui Wailea medLynn "Pattie" Mallette den 25 maj, och de kunde inte vara mer bekväm!

HollywoodLife.com gjorde några gräva på var de är stanna, och det är helt lyxigt. Med all sannolikhet är paret i Maile Suite, ett lyxigt palats på sjunde våningen på orten.Undertecknandet av tre sovrum Suite är från golv till tak fönster som tillåter en magnifikhavsutsikt, som ser ut närliggande öar och valar.

Justin och Selena behöver inte livet ett finger eftersom de har en rund dygnet personligconcierge som kan tillgodose dem när de softa i sin personliga Cabana.

Under tiden, om de par vill tillbringa tid i den stora inomhus, det finns gott om stora platt-TV och DVD-spelare för dem att koppla av med en film. 50-minuters massage är gratisoch paret kan alltid ha sexiga roligt i privat bubbelbadkar och "eukalyptus regndusch" -bra Pattie's runt för att hålla saker familjevänliga!

Justin och Selena har blivit så allvarligt - gå på semester med din pojkvän mamma? Det är en stor sak!

min åsikt: orka att justin slösar så mycket för henne -.- men aja bara han är lycklig

:D




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?