2011-05-18 | 18:04:05

Britney spears: "justin är en mindre Version av mig"

Justin Bieber är en mindre version av Britney Spears, eller åtminstone är detvad Britney Spears tycker. Efter att ha sett Justin Bieber's film, "Never SayNever," Britney sa att det förvånade henne att se likheterna mellan henneoch den tonåriga pop sensationen.
Killen från Kanada följer Britney's fotspår när det gäller att en tonåringturnerar världen runt. Britney likställer hans erfarenheter av hennes förstaturné och vad hon gjorde för intervjuer då hon först gjorde det stora, medvad Justin gör i dag, enligt Hollywood Life.
Justin och Britney delar en intressant humor också, pekar Britney ut. MedanJustin är känd som en artist och även är väldigt rolig, kan Britney inte slutaatt skratta åt andras olyckor. Om någon faller eller snubblar, kan Britneyinte låta bli att skratta. (Hon är noga med att tillägga, om någon blirskadad skulle hon inte skratta.)
Britney ser Justin och sig själv som mycket liknande människor på grund avden unga åldern och att de två första kom till stjärnstatus. Båda började i tonåren. Hon tycker också att Justin är cool och finner det glädjande atthon kan relatera så nära med honom.


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?