2011-03-15 | 16:34:01

Några Tjejer Smyger in i Justins Rum


justin-bieber-fans-sneak-into-his-hotel-room.jpg



OMG hur skrämmande!

Två flickor, i åldrarna 16 och 18, hittades i Justin Biebers Liverpool svit efter att deklädde ut sig till hushållerskor och smög in i hans rum för att ta bilder.

Justin sades vara rasande efter flickorna upptäcktes i hans hotellrum. Uh, ja! Vi klandrar inte honom!

En källa säger:

"Hotellet var översvämmas av fans desperata att få en glimt av Justin. Men två särskiltföretagsamma tjejer smet in genom en sidoingång och vann två hushållning outfits.

Efter dikning sina vanliga kläder och glider in i sina nya kostymer de fick hissen tillJustins svit och knackade dörren och ropade, "städning". Efter att ha varit tillåtet ibörjade flickorna halvhjärtat polering tabeller och damma ytor.

Ingen förstod förrän flickorna var ensamma, och i sitt sovrum med bilder av hans personliga ägodelar sina telefoner. En medlem av Justin följe i en annan del avsviterna hörde dem fnittra och kom genom att fånga dem i lagen. "

LOL! Vi kan inte tro att de faktiskt låtsades att städa sitt rum!

Flickorna var omedelbart vräktes efter att de fick en "utskällning" för att inte bara tabilder på hans saker, men även klättra upp i hans säng.

Usch!

Flickor, flickor, flickor ... vi vet att du älskar dig några Justin, men det är bara att gåalldeles för långt! När allt är han fortfarande en människa som behöver sitt privatliv.


Källa: perezhilton.com





    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?