2011-03-07 | 11:17:42

Lesbiska relaktion om Justins nya frisyr

Justin Bieber Lesbians Reject His Haircut

Ägare
av webbplatsen lesbiska som ser ut som Justin Bieber, vilka inlägg som bilderav kvinnor som ser ut som honom, berättade AOL News att lesbiska är att avslå hansnya frisyr. Hon har inte fått några bilder från allmänheten för lesbiska idrottsliga hansnya kortare frisyr: "Jag får inlagor varje dag.

Eftersom han klippa sitt hår, som inte har ändrats. Men jag är fortfarande sammamängd bilder på flickor med swoopy Justin Bieber hår, inte den nya stilen. Det är somalla vill ignorera den nya bitar, precis som alla vill att ignorera det faktum att han dejtarSelena Gomez. Det är en av dessa "säger att det inte är så" stunder ".

De flesta lesbisk look-alikes vägrar att acceptera det och fortsätta att skicka bilder påsig själva med sin ursprungliga frisyr: "Även om han skär sitt hår, han kan inte undgåJustin Bieber frisyr. Folk kommer alltid att prata om det, även när han är en gammalman. Det är som Jennifer Aniston och "The Rachel". Det kommer aldrig någonsin att försvinna.

Avdraget är inte drastisk. Han ser fortfarande ut som sig själv, och lesbiska kvinnorfortfarande ser ut som Justin Bieber. Det kommer inte att förändras. Lesbiska kärlekklä sig som tonårspojkar. Justin är bedårande och nu när han har varit med ett tag, jag tror folk är stolta över att se ut som honom. Det är inte en förolämpning, det är en ära. "




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?