2011-03-25 | 12:42:36

Justin tränar med ROUTINE

Klicka på bilden för att se den i fullstorlekbieber_likv478YvQ1qa8sp0.jpgKlicka på bilden för att se den i fullstorlekbieber_likv22XZcP1qa8sp0.jpgKlicka på bilden för att se den i fullstorlekbieber_likv3rsK8D1qa8sp0.jpgKlicka på bilden för att se den i fullstorlek
Biebers Gettin 'rippade!

Medan hälsning fans över hela världen för sin My World tour, stannar Justin Bieber itoppform med hjälp av en personlig tränare - och endast UsMagazine.com har den exklusiva bilder.



Vid en backstage gym i Greenville, NC på december 16 i fjol, Bieber, 17, arbetat medtränare Dolvett Quince - fullända hans kroppsbyggnad med chinups, bänk-pressar,sträcker och mycket mer.

Det visade sig att när fansen inte tittar, gör "Baby" sångaren inte något emot att visaupp.



Stjärnan "älskar att springa runt med sin skjorta hela tiden," Never Say Never regissörenJon Chu säger i Us Weekly Justin Bieber: Mina privata World.

Han visade även hans mage att Rihanna tidigare i år. "Justin Bieber blixtrade bara jaghans abs," den "enda flickan" chanteuse tweeted under en privat middag. "Wow! Hanhade faktiskt en Li'l sex-pack! "



En annan sak som hjälper honom stanna magert: Även Bieber ibland hänger sig åtskräpmat som Doritos och frukt Roll-Ups, "Han är ganska bra om hans diet," hans rösttränare Jan Smith berättar "Han äter hälsosamt."


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?