2011-06-24 | 12:34:27

Selena berättar hur mycket hon älskar sitt liv

HollywoodLife.com ikapp Selena Gomez på premiären av hennes film, "Monte Carlo" i New York 23 juni och hon sa att hon aldrig vill handla liv med någon!
Med en klättring karriär på skärmen och i musik, plus den hetaste pojkvännen i världen,Justin Bieber, är det inte konstigt Selena Gomez är lycklig! I NYC premiären av Monte Carlo 23 juni frågade HollywoodLife.com den 18-åriga stjärnan, som hade hon handelbor med om det ges möjlighet (som hennes karaktär i filmen) - och hennes svar inteförvåna oss i minst.

"Jag skulle inte vilja vara någon annan", sade hon, strålande öra till öra.

Vi måste ge props till Selena för att tänka så snabbt på fötterna - och att vara kvick. De av er Selena Gomez-styvnackade vet att linjen är faktiskt den första uppsättningen texter på hennes singel "Vem säger."

Dessutom är det häftigt att veta Selena är att leva som hon lär. Som sagt, om vi vorehenne skulle vi inte vill handla liv med vem som helst heller - hon har en stödjande ochbedårande pojkvän i Justin Bieber, en blommande musikkarriär med sitt band, Selena Gomez & The Scene, konstant jobb som skådespelerska och en enorm fans ... vad som inte är att älska om det?

Missa inte Monte Carlo när den träffar teatrar 1 juli!




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?