2011-06-28 | 12:07:37

Flörtet

Det skulle inte vara en utmärkelse Visa utan en Justin cameo. Den 17-årige Teen Dream tog scenen med Nicki Minaj sista kväll på 2011 BET Awards för att presenterapriset för bästa manliga Hip hop-artisten till Kanye West - som tyvärr inte var närvarandeatt acceptera hans ära. Men Nicki och Justins skämt höll verkligen publiken mycketunderhållning som duon fick ganska flörtig under sin fas tid tillsammans!

Justin var omgiven av en svärm av kvinnliga fans på scen och coyly sa Nicki, "jag alla ärvuxna nu ... Nästa år är jag 18 så vad är upp?"

Hennes svar: "Justin, do you drive?"

"Yes i drive", svarade han.

"Can you handle Curves?" Frågade hon sedan honom med en dov ton.

"Yes I. Can, "Justin svarade självsäkert, till glädje för publiken.

Justin var lika älskvärd som någonsin på den gröna mattan vid den årligaprisutdelningen hölls på Shrine Auditorium i Los Angeles Tyvärr fanns det inga Jelena röda mattan handdator, som Justin flickvän Selena Gomez var inte hans dag för kvällensfestligheter.

Istället förde Biebs hans manager / nära vän Scooter Braun!

Och hur hans fashion statement? Justin har lekte många mode uttalanden under sinsenaste röda mattan framträdanden - från svart diamantörhängen en rosa kavajihopkopplad med en Kelly Kapowski emblazoned Tee - den sjungande sensationensaknar motstycke när det kommer till hans expressiva stil!

Igår kväll han lekte en syra-tvätta denim väst (som hade en vintage känsla) tillsammans med en ljus-färgade ficka kvadrat, svart tee, sneakers och silver-ish byxor!

Nicki och Justin flirtade även lite på scen! Hon frågade honom om han kunde köra och om han kan hantera kurvor.

källa: Ok!magazine

min åsikt: haha Jag älskar både Nicki och Justin <3




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?