2011-06-27 | 00:53:01

Bieber gör så att Obama håller sitt ord


När president Barack Obama säger att han ska göra något, mer ofta än inte verkar han vara en man av hans ord. Han sade att han kommer att dra ut trupperna från Afghanistan och hjulen snurrar. Han sade att han ville fånga Usama bin Ladin och den sena al-Qaida ledaren är nu sova med fiskarna. Bieber att ta ett foto med en fan lätt, med tanke på bergen presidenten har kunnat röra sig så långt.

Lika bra på hans ord som han ser i Ovala rummet, sa Obama en 14-årig ​​på ett Ground Zero händelse han skulle ordna ett möte för henne med Justin Bieber. fanet förlorade sin far i den 9 / 11 terrorist attackerna mot World Trade. Även denna begäran ägde rum förra månaden, säger TMZ Vita huset tog kontakt med popstjärnan samma dag, se till att fanet skulle få sin önskan. Snygga Obama!

På baksidan var den bild som publiceras på fanets Facebook-sida, antagligen tas strax efter Biebers nära upplopp attack i New York förra veckan utanför Macys. Om detta är sant är Ushers skyddsling bra på att spela det lugnt, med tanke på att han är idel leenden och visar inga tecken på att ha knuffad bara några förut.
källa: bet

min åsikt: aww Fett gulligt obama <3 han försöker verkligen förverkla fanets drömmar<3



Postat av: Katte

sure, lägger till dig nu ! =)

2011-06-27 @ 08:49:07
URL: http://hollywoodgossips.blogg.se/

    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?