2011-07-15 | 14:38:56

SkidBacken

OS-åkare Lindsey Vonn ville ha en bild med Justin URSKILJA Awards för hennes Facebook-sida och hennes önskan beviljades. Men Justin ville ha något från Lindsay i gengäld!
Om du ställt in den URSKILJA Awards den 13 juli, såg du att högt hylladeOS-skidåkaren Lindsey Vonn, 26, frågade Justin Bieber, 17, för en bild. Alltid glada att behaga sina fans, var Justin en bra sport och enades om att ta en bild med den olympiska pris belönta idrottsman.

HollywoodLife.com var där och frågade Lindsey om bilden begäran. Hon erkände att hon har Bieber feber och sa Justin frågade henne för en skidsemester lektion i retur för fotot! "Jag såg bara honom. Han är så söt, och han är bara bäst! "Forsade Lindsey."Kom igen! Bieberfeber-Jag har det. Och han frågade mig om han kunde lära honom attåka skidor. "

Justin är redan känd för sin skicklighet i basket och golf, så det är bara logiskt att han skulle ta hans atletiska förmåga att backen. Och vem bättre att lära honom än Lindsey Vonn? Hon vann OS-guld och brons medaljer, två VM-guld 2009 och tre totala världscupen titlar Cup, vilket gör henne mest framgångsrika amerikanska skidåkare iSki Racing historia!

Justin kan även ha roligt med det och ta flickvännen Selena Gomez, 18, för en romantiskweekend skidresa! Skulle inte det vara bedårande?

källa: hollywoodlife.com

HollywoodLifers, tror du att Justin ska ta Selena på en skidresa? RÖSTA!

Postat av: Hanna [foto & vardag]

Sugen på att bli dagens blogg? Kika i så fall på detta inlägg på min blogg.

http://hannz.webblogg.se/2011/july/dagens-blogg-2.html

Imorgon syns vinnaren på bloggen, lycka till!

2011-07-15 @ 21:53:28
URL: http://hannz.webblogg.se/

    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?