2011-07-06 | 19:41:31

Selena och justin Gravid VARNING!

Justin och Selena, båda födda till tonårsföräldrar och inte längre bära deras renhetringar, närmare och närmare - och vänner och familj är orolig en oavsiktlig graviditet kan förstöra deras otroligt lovande karriär.
Justin och Selena Gomez har blivit den hetaste unga paret i Hollywood och som många tonåriga par, de får en att prata med om en av de viktigaste sakerna i deras förhållande- säker sex! En insider säger till Star, "Justin har sagt rakt upp som han har sex, hade han använda ett bättre skydd." Pretty smarta råd!


"Alla vet deras avsikter är goda, men de vet också hur lätt det är att hetsa upp när man är ung och kär", säger insider. "Det skulle bara ta en stund av svaghet för att orsaka vad som kan vara en livstid av ånger."

Underblåser denna diskussion, som levereras av Justin mamma Pattie var intima bilder på paret i Hawaii. "Alla började viska de antagligen hade sex [efter att ha sett bilderna]", säger insider. Eftersom både Justin och Selena föddes åt tonåriga föräldrar, träffarämnet tonårsgraviditet ännu närmare hem till sina familjer.

"Det viktigaste är att Justin och Selena inte kasta bort sina fantastiska framtid eftersom de var slarviga och dumt", säger insider.

Vad tycker du HollywoodLifers är Justin och Selena intima?

Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: förlåt om det är dåligt rättat med jag har brottom



Postat av: BellaLadan ♥

HAR DOM HAFT SEX ? :O

2011-07-07 @ 12:14:26
URL: http://bellalaadan.blogg.se/
Postat av: S3

älskar honom iaf! :D

2011-07-10 @ 09:22:40
URL: http://sannaengstrand.blogg.se/
Postat av: Jullan

Spela roll!!!

2011-11-12 @ 19:45:31
URL: http://mybelibieber.blogg.se/

    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?