2011-07-16 | 09:31:52

Scooter: Justin tar sin Tid till att vara ett Barn just nu!

Justin snart kommer att gå till inspelningsstudion för att arbeta på hans nästa album, men innan han gör, är den stiliga sångaren försöker njuta av sommaren som en "normal" tonåring, inte en lätt uppgift, säger hans manager Scooter Braun HollywoodLife.com I en exklusiv intervju.
"Justin tar sin tid att vara ett barn just nu," Scooter, hjärnan bakom Justin otroliga karriär, berättar HollywoodLife.com. "Det är svårt för honom att vara ett barn. Han är inte en "normal" unge. Han har varit riktigt nådig med alla tryck.

När det gäller Justins nästa album, Scooter säger, "är han glad att komma tillbaka i studion. Vi började processen långsamt under de senaste veckorna, och vi kommer att få tunga in den i ett par veckor. "

Säger Scooter av Vanity Fair brouhaha: "Vi var hedrad att vara på omslaget till Det var en enorm prestation" Vanity Fair. ". Och vi är i gott sällskap: Harrison Ford och Will Smith. Om det är det företag vi är i, så vi tar det. "

Scooter säger frenetisk takt av världen av Justin Bieber är hektiskt, men det har varit en fantastisk resa. "Alla i laget, från mig till Justin till dansarna, och hela laget ... detta är en sådan surrealistisk resa för oss. Vi är bara njuta av det. "

Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: jag vill också vara i deras Team :D TEAM BIEBER!




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?