2011-07-31 | 00:49:49

Justin Stoppas av Polisen?

Du kommer aldrig tro orsaken Justin uppmärksammade brottsbekämpning i South Beach!
En del av Justin överklagande är hans bebis ansikte, men det visar sig hans söta drag kan få honom i trubbel med lagen!


Justin, 17, drogs över när du kör den 29 juli framför TGI Fredag ​​är i South Beach.Medan TMZ rapporterade att han begärt polisskydd från fans i visar sig den verkliga anledningen till stoppet var lite mer pinsamt!

Fredagens general manager Ken Nosse berättar Justin stoppades utanför hans butik ca 06:30, och personalen var chockad att se vad som hände.

"En hemlig polis körde bakom Justin och [hans passagerare] Sean Kingston," server Miguel Barrass berättar HollywoodLife.com exklusivt. "Han drog dem över i framför restaurangen på Ocean Drive för att han tyckte det var konstigt att den unga killen körde en helt ny konvertibel Rolls-Royce. Officeren bad Justin för hans ID och Justin visade honom hans körkort. Både Justin och Sean var verkligen vänliga och Sean förklarade att bilen var hans. Medan han drog över, började man inse att det var Justin och de började omringa bilen. Fans sa, "Det är Justin!" Snart var det som 20 personer på båda sidor av bilen, ta bilder av honom. Polisen sa till publiken att backa undan och sedan instruerade Justin att köra av. "

Även Justin är gammal nog att köra, sade Miguel det är ingen överraskning att han drogs över.

"Justin körde som en liten gammal dam med sina två händer på ratten", sa han. "Det var riktigt roligt!"


Andra ögonvittnen sade att det var roligt att se en så stor stjärna behandlad som en normal person.

"Det verkade som de drog Justin över eftersom det såg ut som en 12-årig kör bilen och när polisen kom upp på honom och insåg att det var Justin de alla pratade och skrattade och Bieber gick sin väg. Han var mycket artig och trevlig mot officerarna ", servrar Binki och Jackie Parsons berätta.

Vad tror du, HollywoodLifers - var polisens fel att dra Justin över bara för att han såg för ung för att köra?

Källa: hollywoodlife.com

Min åsikt: taskigt att han skrev att han körde som en gammal dam!



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?