2011-07-01 | 23:02:15

Bra Kommunikation

Justin och Selena Gomez tar sin kärlek till nya höjder ... bokstavligt talat! Paret gick klättring igår och vi pratade med en instruktör och ögonvittne som såg dem och säga att de hade bra kommunikation!
Jusin Bieber och flickvännen Selena Gomez är att se till att de får gott om äventyr tid tillsammans - vilket är precis vad de gjorde när paret gick klättring på The Sports Center vid Chelsea Piers i New York den 30 juni. Bergsklättring instruktör Andres berättar HollywoodLife.com, "Justin och Selena tog en halvprivat lektion som varade i ungefär en timme", och tillade att god kommunikation är nyckeln till framgångsrik bergsklättring. Är Justin och Selena arbetar på deras kommunikations förmåga? Om så är fallet, vad bättre sätt då att ha kul klättring en bergvägg?

"Justin var en pro och mycket djärv", ett ögonvittne berättar HollywoodLife.com. "Hans största bekymmer var att se till Selena kände sig säker och skyddad. De båda hade skitkul. Även om Justin är på den lilla sidan, han är väldigt stark! "

Andres förklarar: "I klassen vi lära eleverna hur man Belay, vilket innebär att arbeta i repen och se den andra personen är säker. Du måste vara ett team. Vi gav dem tips på de bästa sättet att få upp på väggen. Till exempel, lita fötterna mer och använder benen för att pressa dig, snarare än att använda dina armar för att dra upp dig. Våra väggar är cirka 45 meter höjd, men där Justin och Selena var klättring, väggarna är ca 35-37 meter hög. Vissa människor som är rädda för höjder kämpa en hel del. När du kommer till toppen, kan du instruktören vet och sedan sakta avspark trevligt och lätt. "

Han tillägger, "För att bli framgångsrik på klättring måste man vara en mycket god lyssnare, uppmärksam på din klättrare och vara villiga att skjuta dig själv till din gräns.Det kräver en hel del grupparbete. Redan innan folk börjar bergsklättring, måste de lära sig klippklättring kommandon. "

Ser ut som både Justin och Selena få A + är på sin kommunikationsförmåga ... att inte nämna deras klättring förmågor!

Källa: hollywoodlife.com




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?