2011-07-01 | 11:43:42

Båda Äter Big Mac men ska inte selena hålla sin Diet?

Selena och Justin, vi vet hur mycket du både älskar snabbmat, men vi vill inte Selena att avveckla på sjukhuset igen!
Bara några veckor sedan, landade Selena Gomez sig på sjukhuset eftersom hon var undernärd. Den 18-åriga skådespelerskan sade att hon har problem att äta hälsosam mat - men att hon skulle ändra hennes vanor. Däremot berättar en insider HollywoodLife.com Selena och hennes pojkvän, Justin Bieber, både ägnat sig åt några läckra McDonalds i New York den 30 juni. Selena, var försiktig!

"Justin och Selena och hans livvakt var här ungefär 3:15," ett ögonvittne vid McDonaldspå 58th Street och Third Ave. berättar. "Det var så konstigt att se en kändis beställa en Big Mac och pommes frites. Jag antar att du aldrig tror att kändisar äter på snabbmats restauranger eftersom de är så kända. Han var med Selena och deraslivvakt. Selena såg verkligen söt och väldigt glad. Selena hade också en Big Mac och pommes frites. Justin frågade för extra ketchup! "

Före deras fest, var vår favorit par prickiga på Nike Town på East 57th Street.

"De kom in på ca 2 pm och stannade i nästan en timme", ett ögonvittne säger. "Justin och Selena var riktigt söta tillsammans. De höll varandra i händerna hela tiden bläddrar i butiken. "

Vi älskar hur sorglös och normala Selena, 18, och Justin, 17, agera - speciellt när de är runt varandra! Det är inte varje dag man hör om kändisar äta på McDonalds och vi uppskattar att omkring dem. Vi hoppas dock Selena är att vara uppmärksam på sin kost - vi hatar att se henne bli sjuk igen!

källa:hollywoodlife.com

min åsikt: Hoppas inte hon blir sjukt igen men kom igen det är Bara Lite Skräppmat




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?