2011-01-14 | 10:21:33

Selena Gomes tror verkligen att Justin suger?

Getty Images

Någon med alldeles för mycket fritid är spyr anti-Bieber propaganda på Selena's Twitter!

Har " Justin Bieber suger "låter som något du förväntar dig att höra från Selena Gomez ?Naturligtvis inte, men det är precis vad var postat till henne Twitter på januari 12 genom de mest olycksbådande av hackare.

 

Det är vad Selena, 18, inte säga om Justin - så nu ska vi ta en titt på något som hon definitivt sa om honom: "Jag älskar honom", Selena berättade HollywoodLife.com exklusivt 5 december på Jingle Ball i Los Angeles. "Jag skulle göra vad som helst för den där ungen."

Där har ni det, folks. Inte bara tycker Selena inte Justin, 16, suger, men hon skulle göra vad som helst för honom!

Tyvärr för Selena, Twitter var hennes inte det enda hackade 12 januari. Någon kapade ocksåofficiella Facebook fan-sida för sitt band, Selena Gomez & The Scene !

Vi nådde ut till en källa på Facebook, som berättade att "det är troligt att en av de Page admins konton var äventyras. Detta kan ske genom en webbplats för nätfiske, oavsiktlig installation av skadlig programvara, eller någon som blir tag i ett lösenord eller en aktiv session på en allmän dator. "

Oavsett orsaken bakom hacka, hoppas vi bara Selena's fans inte missförstå detta bedragare s ranger för hennes egna ord. Problemet har lösts, och allt är nu bra igen i Selena värld.



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?