2011-01-20 | 17:35:24

Randy Jacksom: Vi vill hitta den nästa Bieber elr Gaga

Det nyligen uppfräschade 10. Säsongen av "American Idol" har premiär ikväll och Randy lovar du kommer inte bli besviken! 

Dela 

Randy Jackson är fast besluten att hitta en stjärna! Den enda original som American Idol domaren talade med HollywoodLife.com 14 januari, på MTV: s de sju, och avslöjade att nya domare Jennifer Lopez, Steven Tyler och själv är fast beslutna att hitta en "otroligt talang" denna säsong! 

"I år har vi minskat från ålderskravet ett år till 15," Randy säger. "Du kommer att bli chockad när du titta på utställningen och se hur mycket talang vi hittade i den pool av barnen. Vi är inte ute efter en tonåring särskilt, men den heliga graalen är otroligt talang, unika och en stjärna. Dessa är de tre förutsättningarna för allt om musik som är relevant. " 

Under de senaste åren har det hitlåt fått kritik för att fokusera för mycket på domarnas upptåg och mindre på att hitta nästa Justin Bieber, men Randy säger att de är på jakt efter nästa popstjärna. 

"Kanske är det som en diva, kanske är det mer som Lady Gaga," Randy berättar HollywoodLife.com. "Kanske är det Muse, Bono, eller Brandon Flowers i The Killers, oavsett dynamisk stjärna är där ute ... det är som vi söker." 

Men om du var orolig showen skulle tanken utan lik av fd domare Paula Abdul, Kara DioGuardi eller Ellen DeGeneres, har ingen rädsla. 

"Vi alla har hängt ut och det finns en grym atmosfär," Randy säger. "Jag har beundrat både J. Lo och Steven under lång tid och när du ser showen verkar det som vi har gjort det tillsammans för evigt. Jag undrar själv [om vi hade alla trivs] och jag blev glatt överraskad inom de första fem minuterna av mötet. " 

Randy såg till att lämna vår HollywoodLifers och alla American Idol älskare med ett viktigt budskap: 

"Paula, började Simon Cowell, Ryan Seacrest och jag detta och vi har aldrig vetat om att showen var ens kommer att hända, så att tala om säsong 10 vi verkligen välsignat och hedrad. Du trivs måste det rida. "






    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?