2011-01-05 | 12:46:26

Laura ger kärleks råd: var förskitg med att dejta en yngre kille


Selena Gomez är definitivt datera Biebster, medan Sandra Bullock får du ansluter med nya singel stud Ryan Reynolds.Men ska du datum anges i ålder?

Det verkar finnas en ny het dating trend i Hollywood dessa dagar. Oberoende tjejer gillarSandra Bullock och Selena Gomez är enligt uppgift dating mycket yngre killar Ryan Reynolds och Justin Bieber, respektive. Även om det är helt självbestämmande, är dessa damer gör smarta beslut av dating ner i ålder?

Här är kruxet: ålder gör skillnad. Men ju äldre man blir, det gör mycket mindre av en skillnad.Sandra och Ryan har mycket mer av ett skott på tränar än Justin och Selena gör - och här är varför.

Även om det är en tolv-årig skillnad mellan Sandra, 46, och Ryan, 34, de är båda vuxna. De har båda varit med stökigt splittar (Sandra slutade det med gubbe Jesse James förra året efter att han ertappas med att fuska medan Ryan bara in skilsmässopapperna skilja sig från Scarlett Johansson den 23 december) och skulle inte förhasta om att rusa in i en relation som var inte rätt. De är äldre, klokare och har gjort sina misstag. De två har klart mycket gemensamt, umgås som ett hus i brand och är varandras bästa vänner, arvinge förhållande har en solid grund som bygger på ömsesidig respekt och tillgivenhet.

Justin och Selena har dock mindre av ett skott att göra det arbetet - och det är på grund av sin ålder. Vid 18, skulle hon inte dejtar en 16-årig pojke. Kvinnor mogna snabbare än män naturligtvis, och genom att dejta en high-school ålder kid är Selena kommer att behöva vara den vuxna i relationen. Detta är ett fall av Puppy Love lust i bästa fall.

Tyvärr, kära, om du dejtar en yngre kille, är du oftast kommer att ha att göra med att spela den vuxne. Enligt min erfarenhet, de flesta av dem mogna när de är bra i sina 30-talet. Det finns undantag till varje regel, naturligtvis, men det är bäst att gå in i din dating erfarenhet med båda ögonen öppna, så att säga.



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?