2011-01-22 | 12:21:56

Justin&Selena kunde inte ta sina blickar på födelsedagsfesten


Getty Images (2)
Ett
ögonvittne berättar HollywoodLife.com att Justin och Selena kan ha textningvarandra medan festen!

Justin Bieber väckt Selena Gomez tillsammans med honom att närvara vid sin turnékompis Jessica Jarrell's Sweet Sixteen födelsedagsfest Moonlight Rollerway iGlendale, Kalifornien på januari 15. Även stjärnorna försökte spela Coy, var keminmellan dem självklart! Vi talade med ett ögonvittne som var festen och sa Selenaoch Justin "utbytte flera blickar och leenden med varandra." Vår källa fortsätter: "De njöt av pizza och cupcakes och skämtade runt med varandra medan rullskridskor förlite . "


Och även om interagerade par, de "undvek PDA eftersom platsen var packad ochrespektfullt minskade ta bilder tillsammans, men tog så många bilder separat som begärdes."

Justin tillbringade mycket tid att chatta med Cody Simpson och födelsedagsbarnetmedan Selena tillbringade sin tid med många av de tjejer som var där och talade om"make-up och andra girly stuff". Men trots deras samtal, var Justin och Selena SMS: a på sina telefoner, och vår källa tror att de var textning med varandra! Paret lämnadeäven den part som på samma gång! "Det var uppenbart att de ville tillbringa tidtillsammans", avslöjar vår ögonvittne.





    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?