2011-01-06 | 21:52:11

Justin i Vanityfair


Justin Bieber först dök upp på tonåring tidningar som J-14 och Tiger Beat tillsammans karl idoler som Jonas Brothers, men Bieber snabbt etablerat sig som en markeringsram omslagspojke.
Han var snart på att profileras genom branschtidningar som Billboard och omfamnas av mainstream Mags som människor.

Biebers första stora separatutställning omslaget var i mars 27, 2010, frågan om Billboard. På omslaget, lekte Bieber en kofta och de undertecknande lugg medan du håller upp en bergsprängare. Det utseende följdes snabbt av hans April 19, 2010, tidningen People höljet, som kom ut bara några veckor efter släppet av hans My World 2.0.

Tidigt visade Bieber han var bekväm på skott. "Han alltid har varit en naturlig framför kameran, säger Melissa Victor, VP, Media & Artist Relations på Island Def Jam Music Group. "Jag tror inte att barn kan ta en dålig ram."

I sommar, var Bieber skapar rubriker som tonåring tidningar började förkunna de hade "Bieber Fever." Han täckte Seventeen i juni / juli fråga och Teen Vogue i oktober upplaga. "Han har väldigt starka idéer om hur han vill titta," Victor sa i Island Def Jam konstnär visuella utveckling. "Hans mamma redan arbetar med en klippbok av alla sina pärmar, säger hon avslöjade. "Hon begär varenda täcka oavsett hur stor eller liten, allt från J-14 till tidningen People."

Förutom att göra det täcker en del av underhållningsindustrin mest populära tidskrifter, gjorde sångaren också några minnesvärda profiler på platser som VMAN, Intervju och Elle, där han vadade på stranden med Kim Kardashian.

Med sin senaste täckning för Vanity Fair, visar Bieber den växer när det gäller hans offentliga image, från tonåring heartthrob till pop superstar - en person som kan uppskattas av både tonåringar och vuxna.

"Justin älskar sin kärnpublik men det är viktigt för honom att fortsätta att utvecklas som artist, och med denna utveckling vi vill försäkra att allt fler människor i alla åldrar omfamna sin musik, säger hon. "Det är bra att dessa tidningar har varit det att krönikan sin resa."

2011 ser redan ut att vara en massiv år för Bieber, och Vanity Fair är bara början. "Han så hedrad och glad över att pryda omslaget av Vanity Fair. Han vet att han är i gott sällskap, han inte ta det för givet alls, "Victor sagt. "Det här är har varit ett bra sätt att sparka igång det nya året. Men detta är bara början. Hans fans kan vara säker på att de kommer att fortsätta att få sina "Bieber Fix. '"




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?