2011-01-03 | 18:36:27

Justin Biebers babes under 2010

Vi kan bara föreställa oss vilka nya tjejer Justin kommer att lägga till sin lista år 2011!

Mellan hans utsålda konserter, listettor album och bästsäljande bok, det är rättvist att säga detta var Justin Biebers bästa år hittills. Men det finns en annan orsak 2010 var bra att Justin: hans karusell av kvinnor! Hans år var full av åldersanpassad dam vänner gillar Selena Gomez och Jasmine Villegas, hans äldre "Mrs Robinson "typer som Kim Kardashian och Katy Perry, och även hans bedårande mamma Pattie Mallette!


Hans dam vänner:


Selena Gomez: De säger att de är bara BFFs, men rykten har virvlande om Justin och Selena, 18, ända sedan de sågs ute med pannkakor tillsammans. Och medan fans debatt om paret ska kallas "Justena eller" Jelena, "det finns en sak vi alla kan enas om - dessa två skulle göra det sötaste paret NÅGONSIN.


Jasmine Villegas: Jasmine kan ha spelat Justins på skärmen kärlek intresse i hans musikvideo för "Baby", men det är off-screen förehavanden som hade Beliebers prata under 2010. Justin och Jasmine fångades - på kamera - hångla i baksätet av en Honda!Sir Mix-A-Lot skulle vara så stolt.


Anastasia Kassar: Beliebers kände överallt en våg av svartsjuka när de såg Anastasia cozying upp till Justin i musikvideon till hans singel "U Smile."


Miley Cyrus: Nej romantik här, men Justin och Miley orsakade stor uppståndelse när de sågs äta sushi tillsammans på LA tidigare år.

Hans äldre kvinnor:

Kim Kardashian: Efter mötet i dec 2009 på Vita huset korrespondent's Dinner, Kim och Justin blev oskiljaktiga - och deras bisarra vänskap kulminerade i ett Mrs Robinson-stil fotografering för tidningen Elle i Bahamas!

Rihanna: Han planterade en stor blöt en på Riri kind på Grammys i januari - och hon återvände till förmån när de såg varandra på 2010 MTV Video Music Awards.

Beyoncé: Justin har aldrig varit blyg om hans crush på den mega-diva. Har Jay-Z har en liten tävling?


Katy Perry: Kan Katy och make Russell Brand anta bara Justin redan? Mellan tweeting, kyssar och allmän fotografisk enfald gick Justin aldrig för länge utan att kommunicera med de nygifta.

Och så finns det mamma:

Pattie Mallette: Justin är totalt mammas pojke på hjärtat! Pattie sågs ofta på Biebs "arm vid evenemang i år.




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?