2011-01-03 | 18:14:47

Justin bieber köpte en diamant halsband till Selena?

OMG! En insider berättar Justin är förälskad i Selena, gav han Disney stjärnanhennes första någonsin diamant ... kan du tro det?

Justin Bieber kan vara yngre än Selena Gomez, men han gör allt i sin makt för att vinna hennes hjärta. Han vet diamanter är en flickas bästa vän, han gick alla ut med sinjulklapp!

"Det är inte en förlovningsring, men det är ett diamanthalsband att betyda att hon ärhans, säger en insider HollywoodLife.com av den påkostade julklapp Justin, 16, gav sin18-åriga fästmö.

Vår källa tillägger: "De är helt ihop. De är fäst vid höften. Du kan inte hålla dessa tvåisär. Hon var rörd och förvånad. Men, hon älskade det. Det är den första diamantsom någon någonsin har gett henne. Han ville ta sitt förhållande till nästa nivå. Han ärverkligen förtjust i henne. De ansluter på så många nivåer. "

Trots deras upptagna arbetsscheman, har Selena och Justin gjorde tid för varandraöver hela landet, och nyårsafton kommer inte att vara något undantag! Vår insider sägerJustin spenderar semestern med sin familj, men att Selena kommer att vara medhonom för deras midnatt kyss.





    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?