2011-01-20 | 17:04:03

Diane Warren om att samarbeta med Justin om hans låtar

Justin Bieber är på väg att få alla adult contemporary på oss. Den tonåring superstjärnan uppgift har arbetat med låtskrivande gurun Diane Warren på sista minuten-spår till soundtracket till hans kommande film "Never Say Never." Filmen öppnar den 11 februari, och Warren bekräftade att hon och filmens stjärna "precis avslutat" The spåret, som heter "Born to Be Somebody". 

"Det är en vacker sång," Warren berättade The Hollywood Reporter om låten, samma natt hon vann en Golden Globe för sin "Burlesque" spår, "Du har inte sett det sista av mig" (som utförs av Cher i flick) . "Det är en bra åldersskillnad mellan Cher och Justin -! 40 år" 

Warren är förvisso inte ny till världen av filmljud. Och om Bieber är osäker på sin trovärdighet, är allt han behöver göra titt på hennes CV för spottar ur träffar. När allt är hon kvinnan bakom låtar som "My Heart Will Go On" (det ofrånkomliga Celine Dion smash från "Titanic") och att andra ofrånkomliga låten "I Don't Wanna Miss a Thing" framförd av Aerosmith för " Armageddon "(som spelas upp samtidigt som Steven Tylers verkliga livet dotter Liv klockor hennes film pappa, Bruce Willis, dör i rymden ... spoiler alert?). 

Hennes andra stora hits inkluderar men är inte begränsade till "Because You Loved Me" (en annan Dion låt från den bortglömda romantiska komedin "på nära håll"), "Un-Break My Heart" (framförd av Toni Braxton), "For You I Will "(som sjöngs av Monica från den tecknade klassiska episka" Space Jam ") och" Can't Fight the Moonlight "(en av många fina aspekter av" Coyote Ugly "). 

Hon har även blivit nominerad till Oscars, vann en Golden Globe och en Grammy och nominerats till flera andra. I grunden anser vi att Biebs kan ha en träff på hans hand - och en av föräldrarna till hans fans kan också njuta av




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?