2011-01-20 | 17:33:44

Amarican idol försöker hitta den nästa JustinBieber

Courtesy of Fox

Den
populära dokusåpan är att titta på yngre tävlande i år - och vi kan inte säga att viklandra dem!

Dela

American Idol är omarbetning saker den här säsongen - och inte bara domare!Åldersgränsen har ändrats till att omfatta tävlande så unga som 15-år gammal - ochdet verkar göra en hel del förnuft! Den största agerar i musik dessa dagar, oavsett om det är Justin Bieber, Taylor Swift eller Miley Cyrus fick alla deras start väldigt,väldigt ung! Idol vore smart att hitta en annan medlem av denna otroligt begåvade,och mycket lönsamma, grupp!


Även om tidigare Idol vinnare har visat fantastisk talang, har sett uthållighet att hitta sig själva toppen i branschen, spara Kelly Clarkson, Carrie Underwood ochJennifer Hudson (som det måste noteras i själva verket inte vinna henne säsongen,eller ens göra gick till final). Adam Lambert verkar som han kan vara väg till dennanivå, men det verkar lite för tidigt att säga!

Så det bästa Idol kunde göra det verkar är att hitta en otrolig unga talanger somkommer att relatera till showen publik samt de miljontals unga fans som verkar nuvara drivande skivindustrin!




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?