2011-02-23 | 14:38:54

Selena fick 4 miljoner följare, visar sig att Beliebers älskar dig!

Getty Images (2)

Trots
en stenig start är Justin Bieber fans uppvärmningen äntligen upp till sin flickvän,Selena Gomez. De är även öka hennes följande på Twitter!



Selena, jag vet du inte exakt har en varm razzia i dating världen när du började bli varmt och tungt med Justin Bieber. Efter Beliebers insåg att han hade tänd på dig,antastade de dig med en genomsnittlig meddelanden, arg tweets och även dödshot!

Som sagt, vi har kommit långt på bara några korta månader. Trots dödshot, ärJustin's fans uppvärmningen verkligen upp till dig - och nu har du Twitter efterföljare attbevisa det! Över Presidents 'Day helgen du träffar mer än 4 miljoner Twitterefterföljare, vilket är mer än hälften av Justins 7,5 miljoner euro. Grattis!

Även om du inte har känt sig bekväma nog att tala om din nya relation i offentligaännu (kan inte säga att vi skylla dig), det är verkligen hjälpa dina fans. Beliebers är positiva till Justin, 16, kommer de göra något för att komma närmare honom -speciellt om det är genom hans nummer ett tjej.

Falling för Justin är nog det smartaste du kunde ha gjort vid denna punkt i din karriär,Selena. Du berömmelse är skyhöga och du har ärvt några av de coolaste fans i världen. Plus, du verkar lycklig ... och det är det viktigaste




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?