2011-02-23 | 14:45:11

Om de nya 40 minuters av NSN

Movie Trailers - Movies Blog


Direktör Jon M. Chu avslöjar mer om 40 minuter av nya filmen fans kommer se i helgen. 
Vid det här laget har de flesta medborgarna i Bieber nation avbokning utan tvekan hela helgen planer, köpte förväg biljetter till super-size version av "Never Say Never" och är att föra in de mest stressfria väg mot multiplex att fånga den nylanserade filmens ankomst 3-D teatrar på fredag (februari 25). 

Men vad exakt hittar du upp på den stora skärmen när du halkar på de lila 3-D-glasögon bara tre veckor efter den ursprungliga flick debuterade? Team Bieber har lovat över en halvtimme av nya Justin-godkända video, inklusive färska föreställningar, bilder från pre-release visningar och ytterligare glimtar på Justins driftstopp med hans polare 

Det är lite vagt för vår smak, så vi slog upp regissören Jon M. Chu för lite insikt i vad som utropat som en "Director's Cut Fan." Här är fem hemligheter avslöjas! 

Det finns 40 i protokollet av nytt material, inte 30 
I en YouTube-video tillkännagivande, sade Chu fans att den nya versionen skulle omfatta 30 minuter nytt material. Men en senare Paramount pressmeddelande knuten antalet till 40 minuter. Så vilka är det? 

"Det var mitt misstag!" Skrattade Chu. "Jag har inte tid det. Jag var som, "jag ska bara säga under 30 minuter, och vi kommer vara bra att gå. Men de tidsinställda det och det är 40 minuter. Poängen är, det finns en crapload av grejer där. 

"Vi hade ursprungligen en två och en halv timme version av filmen, som vi naturligtvis inte kunde släppa, tillade han. "Så vi började fundera på att sätta saker tillbaka i som inte har att göra med vår historia utan att vi visste folk skulle älska." 

"Omaha Mall" Is Coming for You 
Detta rock / rap låten blev en fan favorit efter Bieber upp det på YouTube, och den omarbetade "Never Say Never" kommer att dra tillbaka gardinen på låten skapelse för första gången på den stora skärmen. 

"Vi ser skapandet av" Omaha Mall "och hur det kom att bli," Chu berättade. "Vi får också se mycket mer bebis videor. Vi sitter på en massa fler bilder, så det är som om du satt med honom i vardagsrummet, bara titta. " 

Gör dig redo för Biebers Abs 
"Twilight" fans vet vad som väntar när de träffar multiplex för första visning av en franchise film: Taylor Lautner utan en skjorta på. Men Beliebers kan ha varit förvånad - och utan tvekan mycket glad - att sitta ner "Never Say Never" och behandlas till scen efter scen av Justin sans T-shirt. När det gäller den nya versionen bör fans förväntar man sig ännu mer hud. 

"Jag kan inte bekräfta eller dementera dessa rapporter, men vi gör vad fansen vill ha," Chu skrattade. "Om det är vad fansen vill ha, då de ska få lite mer. Kanske någon abs! " 

Du kommer att Truly se vad det är att vara Biebers Buddy 
Sådan är effekten av Bieber Fever att sångaren vänner, Ryan Butler och Chaz Somer, har blivit stjärnor i sina egna rättigheter. Och medan de dyka upp lite i filmen, säger Chu att fans inte kunde få nog av dessa två kanadensiska tonåringar. 

"Chaz och Ryan har sina egna omfatta följande, och en av de största bitarna av feedback vi fått är att fansen vill ha mer Chaz och Ryan", regissören sa. "I den här versionen får vi se vad det är att vara en del av Entourage. Vi går till sina hem i Stratford. Folk ringer från hela världen och störa deras middagar. Det är helt vansinnigt. De är superstjärnor. " 

Hej, "Favorite Girl"! 
Medan slipa flick introducerar 40 minuter nytt material, är den totala speltid bara 10 minuter längre. Så vad gjorde Chu klippa? Han tog fram Biebers långa, pre-MSG läkarbesök, la i nya scener av biljetter ges bort utanför konserter och bytte ut några föreställningar som inte gjorde det i den ursprungliga utgåvan. 

"Innan vi var tvungna att göra ett val mellan" Favorite Girl "och" Never Let You Go ", eftersom de är på samma [i-konsert] set-up med hjärtat, sade han. "Vi kunde inte spela båda. Så den här gången gjorde vi valet att ha "Favorite Girl", som är en av mina favorit låtar som han spelar. Människor kommer att älska det. "


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?