2011-02-12 | 20:57:35

Justin har även besökt Selena under inspelning av Waverly place

MTV Shows

Selena
's "Trollkarlen från Waverly Place" co-stars erkänna Bieber har gjort ett parframträdanden set!

Justin Bieber och Selena Gomez får spela tystlåten om deras tonåring royaltyromantik, men nu en av Selenas costars talar ut om Justin besöker henne den uppsättning av Magi på Waverly Place. Jake T. Austin som spelar Selena yngre bror "guider" avslöjade för MTV att Justin inte besöka Selena ... han är som besatt avhenne!

"Dess cool som ja ... han har varit ställa in ett fåtal gånger de bara verkar somriktigt bra vänner. De båda bor verkligen liknande livsstil, så jag kan förstå varför detär lätt för dem att komma överens, "Jake, 16, sagt.

Vi älskar hur galen Justin, 16, är över Selena, 18. Han skyddar henne från paparazzi biograf, vägrar att låta henne betala för sin egen glass och även besök henne påjobbet! Plus, han är nog den mest trafikerade killen i Hollywood.

Som några av de hetaste tonåring förnimmelser i Tinsletown, är det vettigt varförderas okonventionella relation fungerar så bra. Vi hoppas facket av "Prince ofpop"och "Disney-prinsessan" är på riktigt, eftersom de gör ett sött par!




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?