2011-02-12 | 21:02:44

Justin fick inte komma in i Sean kingston födelsedag

Justin Bieber sa enligt uppgift han skulle komma till Sean Kingstons födelsedagsfest på Premiere nattklubb i LA 9 februari, men genom 01:30 Biebs fortfarande var en no show! Vad hände? 


Sean Kingston blev en av Justin Biebers BFFs under sin My World Tour förra året, men Biebs var ingen show på Sean's 21-årsdag fest i LA 9 februari, trots att alla åtgärder hade gjorts för honom att sluta med! 

HollywoodLife.com talade med en källa nära Biebers läger som sade Justin önskade att han kunde ha varit där för att festa med sin kompis, men kunde inte uppbringa tillräcklig energi, mellan hans premiär och den Grammy Awards i söndags. 

"Justin har haft en fan av veckan, och så mycket som han älskar Sean, det sista han ville göra ikväll var en annan offentliga framträdande," vår källa förklaras. "Han har utplånat just nu." 

Klubben hade till och med gått igenom av försiktighetsåtgärder för att Justin, 17, att komma till evenemanget, eftersom han är under 21. 

Sa en annan insider, "Justin är uppenbarligen inte 21, så han var tvungen att gå igenom några logistik och de var bara tänker ge honom en handled band som sa att han inte får dricka." 

Det är en besvikelse att Biebs missade det, eftersom Sean parti var skitkul. Hölls på Premiere nattklubb i Hollywood, var partiet skjuten för en kommande MTV speciell kallas "Sean Kingstons My Super 21" och sponsrades av Nuvo cocktails och 5 Prism Gum. 

Sean och hans följe - som ingår Ray J, Romeo, Serena Williams och mycket mer - festade i mitten av klubben, underhållande publiken genom att rappa på musik och har en stor gammal tid. 

Justin var märkbart frånvarande, men kan inte säga att vi klandra honom. Hans premiär för Never Say Never på LA Live var en större händelse än ännu en Twilight premiär, plus att han har Grammy Awards i helgen. Inte undra på att han är utplånat!Dessutom var det uppenbart Sean var att roa sig även utan Biebs - han älskade all uppmärksamhet!


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?