2011-02-12 | 21:23:29

Justin Bieber Tar bönens kraft att "Never Say Never!

Många flickor dyrka Biebs, men hans nya film avslöjar hur Justin ser till Gud för svar! 

Justin Biebers film Justin Bieber: Never Say Never dokument sångarens upphov till berömmelse och hektiska livet på vägen, men också fokuserar på rollen Biebs "kristna tron har i sitt liv! 

"Folk kommer att gå bort [från filmen] veta tro är mycket viktig för honom," Justin chef Scooter Braun berättar USA Today. "Som kristen är han någon att se upp till. ... När [fans] får den riktiga personen är när de kan ansluta till den personen. " 

Flera scener i filmen funktionen Bieber bad inför konserter och uppriktig samtal med sin mor Pattie Mallette om sitt liv dikteras av Nykristna. 

Paramount Pictures har även hållits speciella filmvisningar i hela landet för andliga ledare och distribuerade trosbaserade litteratur att starta en diskussion och vädja till religiösa familjer. Studion säger filmen "ger en möjlighet att undervisa våra barn om makt hopp, bön, tro och familj", med fokus på "bönens kraft" och "vikten av Gudomlig vänskap." Det även listor tillämpliga bibel verser till referens efter att titta på filmen. 

Justin har alltid varit högljudd om hans religiösa övertygelse: en av hans hits heter "Pray", skrev han om sin tro i boken Första Steg 2 Forever: My Story, och har pepprade citat som "Jag tror att Jesus dog på ett kryss för mina synder. Han är anledningen till att jag är här, "i intervjuer.






    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?